Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
Organizacija prireditev

DAY OUT

specialni in udarni bend s primesmi grunge-a,
 

še precej sveže pri nas in zelo zanimivo... Duhoviti fantje izvedejo spontan nastop in v ubranem stiku s poslušalci 'odšponajo' okoli 2 uri avtorske rock glasbe in priredb. Neobičajen je 'frontman', z močnim in rahlo operno obarvanim vokalom.

Imeli so že dobrih 70 koncertov po vsej Sloveniji, tudi s skupinami Big Foot Mama, Siddharta, Nude, Ana Pupedan, Zoran Predin, in drugimi. Medije na veliko osvajajo, zelo jih cenijo npr. na A-kanalu, ter na Valu 202, kjer jih poslušalci dobro ter vedno bolj podpirajo.

Singel Y veter se predvaja na nekaterih slovenskih radijskih postajah in je bil izbran tudi za popevko tedna. Februarja 2005 so izdali svoj prvenec 'Retro Forte', katerega so 8. aprila 05' predstavili tudi ob premieri novega videospota Y veter.


Če želite slišati nekaj novega in dobrega pri nas, poslušajte DayOut!

 

 

Naš cilj je kvalitetno izpeljati prireditev uglašeno z gosti ter vselej puščati pozitivne vtise občinstvu.

Doslej so bili vsi organizatorji ter naročniki, kot tudi občinstvo ter izvajalci nad našim delom navdušeni. V sodelovanju z nami je prireditelj lahko brez skrbi in se v miru posveti samemu poteku prireditve, ker naš dinamičen tim profesionalnih izvajalcev ter tehnikov poskrbi za ozvočenje, kvalitetno izvedbo glasbene, zvočne in tehnične, lahko tudi vizualne plati prireditve.


 

Za več informacij o nastopu glasbenih skupin na vaši prireditvi
kontaktirajte Maxxaudio

 

 

 

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev