Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Hoteli Bernardin – 3 dnevna promocijska Konferenca za Mednarodno agencijo

maj 2006

(plazme v matrico, svetlobna zavesa, preobrazba v diskoteko)

V kompleksu Hotelov Bernardin v Portorožu se je na različnih lokacijah odvila večja Mednarodna promocijska konferenca za naročnika iz Anglije, kjer smo postavili vse od A do Ž potrebne opreme za podrobno načrtovano prireditev.

 

Recepcija Hotela: matrični videowall in plazma ekrani

Za vse prihajajoče goste smo postavili 'video wall' iz 4-ih plazm, sprogramiranih, da tvorijo eno veliko matrično sliko, vodeno z računalnikom. Ta sistem smo kasneje pred začetkom konference zvečer, pretvorili v 2x po dve posamične plazme vsako s svojo sliko,  in postavili pred vhod v konferenčno halo.

 

Konferenčna hala: velika svetlobna zavesa

Za trodevne seminarje smo z veliko belo zaveso 22×5,5 m obarvano s svetlobnimi efekti, razpolovili največjo halo hotela.  Efekt je bil fenomenalen, saj je med samim seminarjem naš osvetljevalec vsklajeno vodil luči in vzpodbujal vzdušje s pospešenim utripanjem med aplauzom, spreminjanjem barv in počasnejšim gibanjem med pomembnejšo vsebino predavanja.

 

Zabavni večer: preobrazba gostinskega lokala v diskoteko

Na lokaciji nedaleč od prve, smo velik prazen gostinski prostor s samo šankom, barskimi stoli in mizami, pretvorili v diskoteko. Postavili smo močno ozvočenje, vso potrebno DJ-opremo (gramofona, mikser, II CDplayer), ter pestro Party osvetlitev (moving head-e). Za vzpodbujanje dogajanja, smo za konec plesišča montirali posebne animirane projekcije na platno 2,5 x 1,8 m od zadaj, da se 'video-beam' ni videl. Namontirali smo tudi veliko vrtečo disko kuglo fi 0.8m.

Zabava je super uspela, vsi smo bili pa tudi nad izvedbo in potekom projekta zelo zadovoljni; namen je bil dosežen; promocijska konferenca in njena vsebina bo nedvomno vsem gostom ostala v pozitivnem spominu! 


Kliknite na sliko za povečavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, odre, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev