Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Dan državnosti in občinski praznik
junij 2006

(pokrit oder / ozvočenje / posebna osvetlitev po naročilu)

Za državni praznik smo za občino v okolici Ljubljane pripravili paket 'vse vključeno' >> pokrit oder / ozvočenje / posebna osvetlitev << za doslej najzajetnejšo prireditev v tem kraju, kjer je bilo na tej prireditvi dosedaj največje število udeležencev, kot tudi obiskovalcev. Z nekajdnevnimi predpripravami smo v sodelovanju z vestnim vodstvom občine ter priznano noto koreografije, postavili in vodili vso vizualno in zvočno potrebno tehniko in opremo za izvedbo tega pomembnega dogodka.

Prva stvar zgodaj zjutraj je bila postavitev A-testiranega odra velikosti 8x6 m, pokritega z negorljivim platnom. Sledila je izobesitev številnih luči za posebne efekte na različnih koncih prizorišča (osvetlitev odra za uradni in zabavni del, osvetlitev predoderja za plesne skupine, malega odra za svetnike in župana, osvetlitev mlajev v treh barvah, občinstva zaradi snemanja TV, ter 'spot-light' na slovesni trenutek za osvetlitev zastave spuščene iz zvonika.

Prireditev je slovesno stekla po programu zelo dobro in pohvalno za organizatorja, in tudi mi smo bili počaščeni s številnimi pohvalami po končani prireditvi.

 


 

Kliknite na sliko za povečavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, odre, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev