Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Obletnica Diners Club International, gospodarsko razstavišče
november 2006

(velike etažne klubske tribune, (oder 216m2, črna obroba)

Prireditev je slavnostno otvorila Naomi Campbell, slovesnost pa je bila tudi množično obiskana. Najvecja dvorana Gospodarskega razstavišča je bila dogodku primerno tudi opremljena z večdnevnimi pripravami, od surovega začetka s prazno dvorano, do končne klubske scene na visokem nivoju. Zares odlično.

Organizator si je zamislil ogromno urejeno prizorišče s tapiciranimi etažami, oz. stojišči in plesišči po nivojih okoli središča, z mizicami in separejčki, za kar smo postavili drugo polovico: 216 m2 odrov v nadstropjih in jih obrobili s črno obrobo, ter pripravili čvrsto zasnovo za veliki zakulisni (backstage) 8m kavč za Naomi Campbell in njene spremljevalce.

Na samem dogodku je organizator odlikoval tudi s cocktail šanki in exotičnimi prigrizki, veliko konstrukcijo in nešteto inteligentnih luči z vodenimi efekti, bilo je mega ozvočenje s primerno beat glasbo, modna revija in še mnogo drugih spektakularnih scen.
Čista 10-ka in pohvale organizatorju.

O dogodku si lahko ogledate tudi na tej povezavi:
http://www.dc-exclusive.si/galerija.html


 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, odre, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev