Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Otvoritev mladinskega kluba; junij 2006

(malo ozvočenje, povezano z večjim ozvočenjem, projekcija z zvokom, osvetlitev)

Na veseli dogodek - otvoritev prostorov za mladino (v občini iz okolice Ljubljane), se je pod domiselno organizacijo odvil cel program dogodkov, za katere smo sinhrono opravljali z našo opremo:

na začetku govor župana in predstavitev prostorov z brezžičnim mikrofonom in mikrofoni na stojalih in z manjšim ozvočenjem, na kar smo neposredno povezali tudi zvok od predstavitve na projektor in platno (preko prenosnega računalnika). Z 2x po štirimi reflektorji Par (na dveh stojalih) smo poskrbeli za primerno osvetlitev govornikov in častnega vhoda v novi mladinski klub.

Program se je sprostil s prerezom traku in preklopa na zabavni del z (DJ) Dr. Silvan-om, glasnejšo glasbo, mešalko in dvema gramofonoma, za katerega pa smo v dvorani poleg že vnaprej pripravili večji sistem ozvočenja KV2 audio 5,5 kW manjše ozvočenje pa povezali z večjim za ozvočitev tudi zunanjosti in mladinskega prostora.

Tudi tukaj je 8 luči posrbelo za barvno osvetlitev plesišča v dvorani.

Organizator je bil več kot zadovoljen nad izvedbo, pomembnejše pa je korekten dogodek kot mišljeno vzpodbudil številno mladino iz okolice, starše in ljudi k novim aktivnostim, ob katerih se zabavajo in plešejo, tvorijo nove ideje, plane za naprej in uživajo ob odprtosti.


 


Kliknite na sliko za povečavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, odre, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev