Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Maturantski ples v Športni dvorani

Za srednjo šolo smo krajevno Športno dvorano pomagali pripraviti v lepo halo za svečano proslavitev zaključka zadnjih letnikov ter za vse povabljene starše, sorodnike in učitelje.

Dvorano, ki sprejme približno 2000 ljudi, smo osvetlili z različnimi barvami in z močnimi lučmi tako, da so stene in strop dvorane bile vidne v drugačni in lepši luči. Konstrukcijo smo postavili v 'kocko' 12×12m, na katero smo obesili City color luči, osvetlitev za plesišče, osvetlitev in programiranje odra za glasbeno skupino Čuki. V levi in desni kot dvorane pa smo namestili projekcije na platna, kjer je bila v ospredju montaža fotografij in montaža filmov, videospotov ter vseh sponzorjev na dve platni 3.6 × 2.7m.

Pohvale organizatorju ter drznim idejam! Športna dvorana se je spremenila v festivalno halo, kjer se je odvila uspešna svečana otvoritev z bogato večerjo in pohvalnim 'catering'-om, s predstavitvijo vseh zadnjih letnikov na zelo humoren način, in zaključek z vedno zabavno skupino Čuki ter spontanim preklopom na zabavni del, ko so maturantje svoj dogodek zapeljali v pozno jutro.


 


 

Kliknite na sliko za povečavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev