Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
Organizacija prireditev

Victory

zabavno in profesionalno
 

Skupina se ukvarja z zabavno glasbo že vrsto let in ima neomejeno število skladb kot tudi nastopov na zabavah, porokah, koncertih in veselicah. Z veselo naravo in mnogimi izkušnjami, točno vedo, kako se obnašat in kaj bo glede na okolico in goste pričaralo najlepše, najzabavnejše vzdušje.

 


 


Skupine s seboj pripeljejo vso potrebno opremo (ozvočenje, lahko tudi luči in oder), razen če je za to že poskrbljeno. Igrajo in zabavajo lahko cel dan ali celo noč - z repertuarji neskončnih hitov, evergreenov in zabavnih priredb. Po predhodnem dogovoru se lahko dogovori za okvirni glasbeni program, animiranje gostov, vodenje humornih iger, šale, srečelovi, itd.

 

Naš cilj je kvalitetno izpeljati prireditev uglašeno z gosti ter vselej puščati pozitivne vtise občinstvu.

Doslej so bili vsi organizatorji ter naročniki, kot tudi občinstvo ter izvajalci nad našim delom navdušeni. V sodelovanju z nami je prireditelj lahko brez skrbi in se v miru posveti samemu poteku prireditve, ker naš dinamičen tim profesionalnih izvajalcev ter tehnikov poskrbi za ozvočenje, kvalitetno izvedbo glasbene, zvočne in tehnične, lahko tudi vizualne plati prireditve.


 

Za več informacij o nastopu glasbenih skupin na vaši prireditvi
kontaktirajte Maxxaudio

 

 

 

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev