Maxxaudio - od A do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Komplet organizacija dogodka na kljuc - 15 obletnica mednarodnega podjetja

(Organizacija prireditve na kljuc)

Od ozvocenja do zobotrebca; Organizacija eventa 15. obletnica mednarodnega podjetja v Sloveniji - vodila sta ga Ana Marija in Vid Valic z zabavnimi in komicnimi vlozki, s plesom in glasbo so popestrili tudi privlacni Teater Mirage, goste pa sta za dodatno zabavo skicirala karikaturista Boris in Mato;
Poleg animacije smo ob precej omejenem (ograjenem) prostoru poskrbeli za prostorsko ureditev dogodka, razgibano postavitev sotorov in pagod, in za Lounge Bar pripravljen izrecno za dogodek - s sankom, postrezbo, kavicami, coctaili, fotelji, mizicami, stoli, locenim in zastrtim WC-jem (M/Z toaletna kabina z umivalniki v prikolici), z voditeljem, ozvocenjem, primerno izbrano glasbo ter predelom za predstavitev in promocijo podjetja s Plazma zasloni. Namescene smo imeli tudi Moving Head inteligentne luci za vecerni in nocni del prireditve kasneje;). Kot dodatna zanimivost so bili Coctail-i pripravljeni ter imenovani prav po podjetju in za namen dogodka, s svetovno priznanim Barmanom Alesom Ogrinom.
Eno celo stranico sotora Lounge predela smo naredili iz poli-glasa (prozorna stranica - kot steklena stena), zaradi vec svetlobe, odprtosti in obcutka vecjega prostora, pripravili pa smo tudi izhod iz Bara po stopnicah na zunanjo teraso na travci, in s tapiciranimi podiji za barske mize, kot se za Lounge bar spodobi.
Posebaj smo pripravili prostor za svecani del dogodka - vecji sotor z dekorativnimi zavesami, tapiciranim podijem in lestenci, Prestizni Catering, finger food, postrezbo izbranih pijac, celotno tehniko za dogodek: licno tapiciran oder, ozvocenje, video projekcije na platno, ter vecje in manjse samostojece LCD ekrane.
Tako je tudi ta dogodek na visokem nivoju pustil nepozabne vtise na vse prisotne.

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, odre, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev