Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Ozvočenje, projekcije in luči

11. maj 2006

Mednarodno srečanje Univ.predstavnikov iz EU, Fakul.Univ.Lj; Maj 2006

Mednarodno srečanje univerzitetnih predstavnikov iz EU v organizaciji Fakultete ljubljanske Univerze, je zahtevalo visoko kvaliteto in diskretnost, kjer smo v 1 uri postavili in usposobili ozvočenje ter računalniško projekcijo za to konferenco, kjer je nepotrebna oprema in osebje bilo povsem izven vidika občinstva ter spodobno urejenega prizorišča.

V ospredje smo postavili dva 'wide-range' aktivna zvočnika 350W na dveh stojalih, ter dva skrita v ozadju dvorane za približno 250 ljudi, in s tem vso potrebno mikrofonijo za govornike kot za zborovsko petje ter izvajalce (klavir, viola, violina).

Za estetsko nastavitev ozadja (za oder), smo postavili večje platno 5 × 3,7m in močnejši projektor 4500ASL z 'back' projekcijo (od zadaj), voden s 'Power Pointom' direktno s prenosnega računalnika, skritega za platnom. Zaradi videza smo osvetlili oder kot tudi velik set okrasnih rož zraven odra.

Prireditev se je sproščeno in izredno uspešno iztekla od začetka do konca in še malo dlje, kot so nas organizatorji zaprosili, ko je bilo vzdušje že ravno na pravem mestu.
 

 

Kliknite na sliko za povečavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev