Maxxaudio - od a do Ž za vse prireditve  
 
izposoja ozvočenja

Otvoritev nove banke Sparkasse

Dvodnevna otvoritev novega centra banke Sparkasse je v organizaciji našega naročnika zajela tudi veliko kreativnih svetlobnih in zvočnih učinkov, katera so poskrbela za opozarjanje na dogodek od blizu in od daleč, hkrati pa vabiti ljudi v dvorano. V govorih je poleg vodilnih direktorjev nastopila tudi županja Danica Simčič, ki je uvodni govor namenila tudi RA in TV postajam.

 

Naročnik je želel posebnosti in ustregli smo mu:

  • na streho smo montirali sky-rose (ki meče svetlobne žarke v nebo do 10km),
  • na pročelje stavbe projecirali premikajoči logotip Sparkasse v premeru cca. 3m,
  • pred vhodom na prizorišče pa smo postavili ogrodje - rampo s samopremikajočimi, inteligentnimi lučmi v barvah znamke Sparkasse. Tukaj je v podlagi utripal še stroboskop (počasi ali hitro utripajoča halogena luč),
  • za nameček pa smo v podhod pred vhodom dodali še dva city-color-ja (osvetli ogromno površino v katerikoli barvi), da sta v barvah 'brand'-a, rdeči in modri, osvetljevala vsak svojo stranico.

 

Kliknite na sliko za povečavo.

 

Na prizorišču – v notranjosti stavbe so potekale razgibane prireditve, za katere smo omogočili manjši (3.5x5m), oder oblečen v črni flis, primeren danemu prostoru za približno 300 ljudi. Med drugim je nastopala profesionalna Jazz glasbena skupina iz Avstrije, za katero smo priskrbeli kakovostno ozvočenje 5000 W in osnovno osvetlitev (2x po 4 barvni reflektorji na stojalih). Z vsem so bili izvajalci izredno zadovoljni, tudi z monitoringom.

Občinstvo je takoj po govorih županje in vodilnih direktorjev začelo sproščeno poslušati prijetno glasbo in se zabavati. Tudi v sosednjem prostoru, kjer je bila okusna postrežba luksuznih prigrizkov in pijač, so gostje lahko spremljali prireditev kar preko velikega LCD zaslona, glasbo pa preko dveh 500 W wide-range zvočnikov na stojalih.

Namen je bil dosežen, v vseh pogledih je bila promocijska prireditev uspešno izpeljana. Naš prispevek k projektu smo ocenili za uspešno izpeljan, veseli smo bili naročnikove pohvale in prihodnjih projektov.

 

 

Ali tudi vi želite kakovostno ozvočenje, osvetlitev ali celotno organizacijo prireditve, ki bo pustila vtis? Kontaktirajte Maxxaudio

 

 
 

(c) 2005 - 2013 MAXXAUDIO.net, ozvočenje in organizacija prireditev